A4idee B.V.

Bezoekadres:
Evert van de Beekstraat 104
Kantoor 131
1118 CN Schiphol Centrum
The Netherlands

Postadres:
Rondtanderlaan 22
2171 LW Sassenheim
06-24442210

Email: info@a4idee.nl

Zoek

02-01-2019

Gelukkig 2019!


02-01-2019 -
lees meer...

Wie zijn wij

De naam A4idee staat voor Assistance for Infrastructure Development and Engineering. Wij zijn een adviesbureau voor de ontwikkeling en het beheer van de infrastructuur, waarbij de focus ligt op de vakgebieden civiele techniek, bouwkunde en facility management. Verder zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van luchthavens, zowel land- als luchtzijdig. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Door ruime, uiteenlopende ervaring en vakkennis kunnen wij zowel in de beleidsmatige kant van een beheersorganisatie als in een project uitvoeringsgerichte organisatie opereren. Met betrekking tot beheer moet u hierbij denken aan het opzetten en formuleren van basis grondslagen voor efficiënte bedrijfsvoering en exploitatie van uw bedrijfsmiddelen. Hiermee kunnen vervolgens specifieke (project) Programma's van Eisen worden opgesteld. A4idee onderbouwt daarbij strategische keuzes dikwijls op basis van Life Cycle Analysis.

Daarnaast biedt A4idee projectmanagement bij de voorbereiding en realisatie van projecten. Dit betreft vooral het vertalen van (project) PvE's in ontwerpen en bestekken, het opstellen van kostenramingen, het begeleiden van aanbesteding, gunning en uitvoering en een correcte en complete overdracht naar beheer.

Onze expertise bestrijkt eigenlijk het hele gebied van pre-initiatief tot en met de  nazorgfase van projecten. Daarnaast kunnen wij ook meer projectuitvoerend voor u aan de slag. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een (extra) controle op een bestek of het opstellen van een schaduwkostenraming.  Voor complexe vraagstukken en zeer specialistische vragen werken wij dikwijls samen met  vakspecialisten van andere bureaus.

Een specialisme van A4idee is de kennis op het gebied van luchthavens. Dit betreft zowel de ontwikkeling van de zogenaamde buitengebieden, dus start- en landingsbanen, rijbanen, platformen en randwegen, alsmede de ontwikkeling van de functies en processen in de terminal en overige luchthavengebonden gebouwen. In dat kader zijn wij onder andere actief en op vele fronten betrokken bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen van Luchthaven Schiphol.

  

Bent u op zoek naar gedegen advies of ondersteuning voor uw project of afdeling, dan bent u bij A4idee aan het juiste adres. Wij werken met scherpe tarieven, zijn flexibel en willen onze diensten graag aan een breed scala van opdrachtgevers aanbieden. 

 

 


home | wie zijn wij | wat doe wij | projecten | nieuws | werken bij a4idee | links | contact